Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Afyonkarahisar'da Millet İttifakı'nın birliğini vurguladı. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, İzmir mitinginden önce Afyonkarahisar'da bulundu. Burada Yeşilçiftlik Beldesi'nde bulunan Yaşar Petrol'de İl Başkanı Niyazi Ertaş, merkez ilçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları, millet ittifakı milletvekili adayları, il başkanları ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Daha sonra Davutoğlu, Afyonkarahisarlı iş insanı Hacı Nurettin Güzbey'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu ve Afyon NG otelde istirahat etti. Sabah saat 10:30'da basın mensupları ile bir araya gelip çay içti ve sohbet etti. Toplantıya millet ittifakının İl Başkanları ve CHP ve İYİ Parti'nin milletvekilleri adayları da katıldı. Davutoğlu burada yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'dan 4 milletvekili istedi ve Millet İttifakı'nın uyum içinde olduğunu söyledi.

Davutoğlu'nun açıklamalarına göre bu siyasi hareketler döneminde insanın en tehlikeli olduğu an kaybedeceğini bile bile gücünü kaybedeceği andır. Davutoğlu, seçimlerde başarılı olacaklarına olan inancını vurguladı fakat Cumhur İttifakı'nın perde arkasında ne görüştüğü belli olmayan kirli bir ittifak olduğunu belirtti. Ayrıca, siyasi ahlak yasasının başbakanlığına mal olduğunu da vurguladı.

Ahmet Davutoğlu, Afyonkarahisar'daki ziyareti boyunca Millet İttifakı'nın bir arada olduğunu ve başarıya ulaşacaklarına inandığını vurguladı. Basın toplantısı sırasında, millet ittifakının İl Başkanlarına, milletvekili adaylarına, parti teşkilatlarına ve gazetecilere teşekkür etti ve İzmir Mitingi'ne gitmek üzere otelden ayrıldı.