Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatları, hane ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve parti teşkilatı, 18 ilçe, 42 belde, 420 köy ve mahalledeki vatandaşlarla bir araya geldi. Uluçay yaptığı açıklamada "Biz dinlenmeyi ahirete bırakmış bir liderin yol arkadaşlarıyız" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılacağının açıklanması üzerine çalışmalarına hız verdi. Teşkilat üyeleri, Afyonkarahisar'ın dört bir yanında ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde, yaşlı bir amca "Allah benim ömrümden alsın Tayyip Erdoğan?a versin. İnşallah yine kazanacak, emeği boşa gitmeyecek. Allah onun emeğini yağlı etsin" diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dua etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Uluçay, "Şehrimizdeki tüm kapıları, hiçbir ayrım yapmadan ziyaret ediyoruz" dedi. Hane hane gezerek çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Uluçay, "Biz her seçimin ardından bir sonraki gün seçim varmışçasına çalışır, asla rehavete kapılmayız. Bunca seçim zaferinin ardında bu azim ve kararlılık yatar. Bizler inanıyor ve bu inançla çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Uluçay, "Biz dinlenmeyi ahirete bırakmış, bu dünya da yorulmak nedir bilmeyen bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan?ın dava arkadaşlarıyız. Biz emekliliği olmayan bir davanın mensubuyuz" diye ekledi.