Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar ilindeki AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayları, mahalle buluşmaları düzenlediler. Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, mahalle mitinglerinde Millet İttifakı'nı işaret ederek "artık ülkemizin bölünmesini açık açık dile getiriyorlar" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, mahalle mitinglerine katıldı. Ali Özkaya Harbiş Pazar yerinde Gazi, Ali İhsan Paşa, Nazmi saatçi ve Kocatepe mahallelerinin ortak noktası olan Harbiş Pazar yerinde, İbrahim Yurdunuseven Sümer ve Fakıpaşa Mahalleleri ortak noktası olan Özlem Özyurt okulunun yanında, Ferda Ertürk Taşpınar ve Olucak mahallelerinin ortak noktası olan Çavuşbaş Pazar yerinde, Dr. Hasan Arslan ve Ethem Karahan da Burmalı Mahallesinde mahalle sakinlerine seslendiler.

Uluçay, konuşmasında Afyonkarahisar İl Başkanı olarak, halkın davanın yanında olduğunu ve mahalle ziyaretleri sırasında yapılan tüm taleplerin karşılanacağını söyledi. Uluçay, Burmalı mahallesindeki doğalgaz probleminin çözüldüğünü ve Haziran-Temmuz ayı içerisinde kutuların konulacağını belirtti. Ayrıca, Millet İttifakı'nı işaret ederek, artık ülkemizin bölünmesi isteyenlerin ortaya çıktığını ve buna karşı çıkılması gerektiğini söyledi.

Mahalle buluşmaları, Afyonkarahisar halkının davaya sahip çıkma bilincini gösterdi. Uluçay, 2023 seçimlerinde de hayırla bereketle sonuçlanacaklarını ifade etti ve halkı Allah'a emanet etti.