Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, emeğin önemine dikkat çekti. Köksal, emeğin ülkeye sahip çıkmakla eş anlamlı olduğunu belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi olarak emeğin en yüce değer olduğuna inandıklarını söyledi.

Milletvekili Köksal, işçilerin özellikle özelleştirme süreciyle birlikte zor zamanlar yaşadığını ve kadro haklarının ellerinden alındığını belirtti. İşsizlik ve taşeronlaşmanın yaygınlaştığı bu dönemde, AKP tarafından sendikalı işçiler yerine partili işçi kavramının ortaya çıktığını ifade etti.

Ancak Köksal, 14 Mayıs'tan sonra işçilerin liyakatiyle çalışabildiği, alın teri kurumadan haklarını alabilecekleri aydınlık günlerin geleceğini umut ettiğini sözlerine ekledi.

CHP'li Burcu Köksal'ın bu açıklamalarıyla birlikte, emeğe verilen değer ve işçi haklarına yönelik endişeler yeniden gündeme taşındı. 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla dünya genelinde de çeşitli etkinlikler düzenlendi ve işçilerin sorunlarına dikkat çekildi.