Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Memleket Partisi'nden milletvekili adayı olan Faik Eşme, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kendi partisi ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için seçmenlerden destek isteyen Eşme, ilçelerde, beldelerde ve köylerde vatandaşlarla görüşüyor. Bu görüşmelerde partiye ve İnce'ye destek topladığını söyleyen Eşme, gelen olumlu tepkilerden mutlu olduklarını dile getirdi.

Seçimlere sadece 12 gün kala çalışmalarını sürdüren Eşme, ilimizden en az bir vekilin kesinlikle seçileceğine inandıklarını ifade etti. Ayrıca Eşme, sağ-sol ayrımı yapmadıklarını, Atatürk'ün yolundan gittiklerini söyledi.

Dazkırı, Dinar, Evciler ve Başmakçı ilçelerini gezerek destek toplayan Memleket Partisi milletvekili adayı Faik Eşme, gittiği her bölgede büyük bir ilgi ve sevgi gördüğünü dile getirdi. Eşme, partisinin adalet, ahlak, tarım, hayvancılık, teknoloji, üretim ve imalata önem verdiğinin altını çizdi. En önemli noktanın ise insan değerinin önemsenmesi olduğunu vurgulayan Eşme, ekibinin elinde avucunda yokken çıkarsız hizmet vermeye kararlı olduğunu söyledi.

Eşme, yaptıkları çalışmalar sonucunda %7'lik Türkiye barajını geçeceklerine inandıklarını belirtti. Ayrıca Afyonkarahisar'dan en az bir milletvekili çıkaracaklarına olan inançlarının da tam olduğunu sözlerine ekledi.