Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Emirdağ ilçesinde devam etti. Taytak, Türk milletinin 14 Mayıs'ta Millet İttifakı adayına "Bay Bay Kemal" diyeceğini ifade etti.

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli, Milletvekili adayı Mehmet Emre Demiral, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Şimşek, Ramazan Eryıldız, Ahmet Özköse, Engin Deniz ve partililer, Taytak'a eşlik etti. Taytak'ın Emirdağ ilçesinde STK temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililerle yemekli bir toplantıda bir araya geldiğini belirtti. Katılımcılar, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değindiler ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istediler.

Taytak, seçimlerin önemine ve Türkiye'nin pek çok problemi milli noktada çözüme kavuşturmasına dikkat çekti. Ancak, bu birlikteliği bozmak isteyenler ve yıkmak isteyenlerin, Amerika, Avrupa ve FETÖ olduğunu vurguladı. Taytak'a göre, FETÖ yapılanması, Millet İttifakı adı verilen zillet ittifakının tam ortasındadır.

Taytak, Türk milletinin, 14 Mayıs'ta Millet İttifakı'nın adayına "Bay Bay Kemal" diyeceğini öne sürdü. Ayrıca, Türkiye'nin var olma veya yok olma seçimi haline gelen seçimlerde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'ye oy verilmesi gerektiğini söyledi. Taytak, mecliste Milliyetçi Hareket Partisi'nin daha fazla temsil edilmesi noktasında partisine destek istedi.

Taytak, Emirdağ ziyaretlerinin ardından Bolvadin ilçesine bağlı Hamidiye ve Kurucaova köylerini de ziyaret etti. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vereceklerini belirttiler.