Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Milletvekili Adayı Faik Eşme, Memleket Partisi ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için seçmenlerden oy istemeye devam ediyor. Seçimlere 12 gün kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Eşme, ilçelerde, belde ve köylerde vatandaşlarla görüşüyor ve Memleket Partisi ile Muharrem İnce'ye destek topluyor. Eşme, seçmenlerden gelen olumlu tepkilerden memnun olduklarını belirterek, "Biz ne sağdan, ne soldan, biz Atatürk'ün yolundan gidenleriz." dedi.

Eşme, 14 Mayıs seçimleri sonrasında, ülkenin Muharrem İnce'nin hizmetleriyle tanışacağını ve onun yol arkadaşları olarak Afyonkarahisar'ı mecliste temsil etmeye hazır olduklarını söyledi. En az bir vekilleri kesin olduğunu belirten Eşme, çok çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Dazkırı, Dinar, Evciler ve Başmakçı ilçelerini ziyaret eden Eşme, ilçelerin "gümbür gümbür" Memleket Partisi ve Muharrem İnce dediğini söyledi. Eşme, projelerinin halk tarafından onaylandığını ve gençlerin büyük bir destek verdiğini belirtti. Eşme, ayrıca, diğer partilerin önerilerini kabul etmediklerini ve HDP'nin olduğu hiçbir yerde bulunmayacaklarını vurgulayarak, İktidar masasında da Hüdaparın olduğunu ve bunu kesinlikle onaylamadıklarını söyledi.

Eşme, tarım ve hayvancılığa, teknoloji, üretim ve imalata önem verilmesini ve en önemlisi insana değer verilmesini savunarak, "Bu yolda imkânsızlıklar içinde ilerlemeye, bütün bu gönüllü ordusunun elinde avucunda yokken çıkarsız hizmet vermeye kararlıyız." dedi. Eşme, yapılan çalışmaların Türkiye barajını % 7 geçeceklerine inanıyor ve en az bir milletvekili çıkaracaklarına inandığını dile getirdi.