Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Budak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, çalışanların emeğinin ülke için ne kadar değerli olduğunu vurguladı. Başkan Budak, milli gelire katkı sağlayan milyonlarca çalışan için 1 Mayıs'ın gününün ayrı bir önemi olduğunu belirtti.

Başkan Budak, mesajında, ülkemizin en değerli sermayesinin emek olduğunu vurgulayarak, alın teri ile kazanılan helal kazancın da en kutsal kazanç olduğunu ifade etti. Türkiye'nin daha kalkınmış ve üretken hale gelebilmesinde emekçilerin alın teri ve emeğinin büyük rol oynadığını söyleyen Başkan Budak, alın teri ve emeğin her zaman en yüce değer olduğunu dile getirdi.

Başkan Budak, işçilerin hayat standartlarının yükseltilmesi için iyi bir çalışma sistemi kurulması gerektiğini de belirtti. Mesajının sonunda, tüm işçi emeklileri ve kamu-özel sektörde özveriyle görev yapan işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladığını ve hayatını kaybeden işçi kardeşlerine Allah'tan rahmet dilediğini ifade etti. Ayrıca, tüm çalışanların aileleriyle sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri temennisinde bulundu.