Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, İhsaniye ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İhsaniye'nin kaderinin İYİ Parti iktidarında değişeceğini belirterek "İhsaniye de İYİ olacak" dedi. Köylere, ilçe merkezine ve beldelere ziyaretler gerçekleştiren Olgun, vatandaşların dertlerini dinleyerek çözüme kavuşturacağını ifade etti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, İhsaniye ilçe başkanı ve Milletvekili adayı Sebahat Demircigediği ile birlikte Döğer Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Olgun, İYİ Parti iktidarında İhsaniye'nin hak ettiği hizmetleri alacağının garantisini verdi.

Esnaf ziyaretinde ise ilçe esnafı kendisine yakın ilgi gösterdi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Olgun, küçük esnafın küçük vergi ödemesi için gereken düzenlemelerin yapılacağını söyledi. Vergi adaletsizliği konusunda da çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Olgun, İYİ Parti olarak bu konuda düzenlemelerinin olacağını belirtti.

Sporun her alanını desteklediklerini vurgulayan Olgun, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için de her türlü girişimi yapacaklarını söyledi. Döğer Belediye Spor'u da ziyaret eden Olgun, bu konuda iktidarda olan AK Parti'nin yetersiz kaldığını belirtti.

Olgun son olarak, İhsaniye'deki Karaca Ahmet Şifa Merkezi'ni ve torunlarının kabrini ziyaret ederek dua etti. Karacahmet köyünün yıllardır sağlık turizmi açısından önemli bir yer olduğunu hatırlatan Olgun, bu konuda da çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.