Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, Anıtkaya köyünde vatandaşlarla buluştu. Köy kahvehanesinde gerçekleşen buluşmada konuşan Olgun, Anıtkaya'nın tüm sorunlarını bildiğini ve çözeceğini söyledi. Ancak bu sırada sözü kesilen bir Anıtkayalı, "Yapsanız da oyumuz size yapmasanız da oyumuz size değil" şeklinde konuştu ve sözleri alkışlarla karşılandı.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar-Kütahya karayolu üzerinde yaşanan trafik kazalarına değinerek, Anıtkaya köyü girişinde yapılan alt geçidin kullanılamamamasının nedenini açıkladı. Alt geçidin çok dar olması nedeniyle vatandaşların kullanamadığını belirten Olgun, bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Ayrıca, Anıtkaya köyünün içme suyu sıkıntısına da değinen Olgun, sorunun 21 yıldır çözülemediğine dikkat çekti. Anıtkayalı gençlerin iş bulmakta zorlandığını ve Anıtkaya'dan Afyon'a bir minibüs seferinin konulmaması nedeniyle göç ettiklerini de dile getirdi.

Anıtkayalılar da yaşadıkları sorunları anlattılar. Gençlerin işsiz kaldığını ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle gurbetteki ailelerini bayramdan bayrama göremediklerini ifade ederek, hükümete seslendiler.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun'un Anıtkaya köyü ziyareti alkışlarla karşılandı ve alkışlar eşliğinde uğurlandı.