Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası, 4 farklı kategoride toplam 106 sporcu ile Çiğiltepe Spor Salonu'nda başarıyla sona erdi. Dereceye giren sporcular, madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.

Müsabakalar, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen turnuvada devam etti. Karşılaşmalar, Çiğiltepe Spor Salonu'nda 8 yaş, 10 yaş, 12 yaş ve açık kategorilerde gerçekleşti. Yiğit Tuncay 8 yaş kategorisinde birinci, Efe Baş 10 yaş kategorisinde birincilik ödülünü aldı. 12 yaş kategorisinde Meryem Bengisu Şahin, açık kategoride ise Ege Tatlıoğlu birincilikleri elde etti. En iyi kadın sporcu ödüllerine de Ahsen Ela Karaer (8 yaş), Zeynep Kol (10 yaş), Meryem Bengisu Şahin (12 yaş) ve Meryem Bengisu Şahin (açık kategori) layık görüldü. Turnuva boyunca Tuğrul Bir Erhan ise en centilmen sporcu seçildi.

Dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından madalyaları takdim edildi.