Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı himayelerinde düzenlenen 'Mahalle Ligi' etkinliği, Afyonkarahisar'da gerçekleşti ve 600 kişinin katılımıyla tamamlandı. Etkinlikte badminton, voleybol ve basketbol branşları yer aldı.

Etkinlik, gençler arasında büyük ilgi gördü. 14-17 yaş arasındaki gençlerin katılım sağladığı etkinliğin badminton branşına 201, basketbol branşına 150 ve voleybol branşına ise 100 kişi başvuru yaptı. Yapılan karşılaşmalar sonucunda dereceye giren takımlara ödülleri Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Şube Müdürü Adil Kamberoğlu ve mahalle muhtarları tarafından takdim edildi.

Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Kasapoğlu, Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen bir spor etkinliğinin daha sonuna geldiklerini belirterek, gençlerin aktif spora katılımını teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. Çok sayıda gencin başvuruda bulunduğunu ifade eden Kasapoğlu, potansiyeli yüksek gençleri spora yönlendirmenin önemli bir adım olduğunu vurguladı. Kasapoğlu, ayrıca emek veren mesai arkadaşlarına, mahalle muhtarlarına ve gençlere teşekkür etti.