Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar'da gerçekleşen millet buluşmasında halka hitap etti. Akşener, mitingde yaptığı konuşmada, "Ben PKK'lıysam derhal beni tutuklayın şerefsizler. PKK ile barışmaya çalışan hain oğlu haindir" ifadelerini kullandı. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Milletvekili Adayları ve Millet İttifakı partilerinin İl Başkanları, Milletvekili Adayları ve bir grup partili, Akşener ve Yavaş'ı Afyonkarahisar Havaalanında coşkulu bir şekilde karşıladı.

Mitingde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, güvenlik nedeniyle konulan bariyerlerin açılması talimatını vererek "Ben halkıma güveniyorum. Açın bariyerleri açın. Bu halka güvenilmeyecek de kime güvenilecek. Açın bariyerleri" dedi. Afyonkarahisar halkı, bariyerlerin açılması sonrası Akşener'e daha yakın olabilmek için koştu ve ona alkışlarla teşekkür etti.

Konuşmasında AK Parti hükümetine yüklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'nin millet iradesinden kaçtığını ve millet iradesine "darbe" demenin ahlaksızlık olduğunu belirtti. Akşener, PKK'nın kanlı bir terör örgütü olduğunu ve PKK ile barışmaya çalışan herkesin hain olduğunu ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise AKP iktidarına yönelik eleştirilerde bulundu. Yavaş, "Kaldırdığınız TC tabelalarını yerine çaktık" ifadelerini kullanarak, belediyenin tasarruf ettiğini ve ihale bedellerinin eserlerin üzerine asıldığını söyledi. Yavaş, "20 yıldır bir başka alternatif göstermediler insanlara. Ankara da böyleydi. Pandemide neler yaptığımızı herkes gördü" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar'daki mitingin ardından Sivas'a hareket etti.