Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle AnlatılıyorAfyonkarahisar'ın Doğal ve Kültürel Güzellikleri Belgeselle Anlatılıyor

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Kaymakam Osman Bilici ile birlikte ilçedeki Fazlı-Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen "Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Bu etkinlikle, genç kuşaklar ile yaşlılar arasındaki etkileşimi güçlendirmek amaçlandı. Huzurevi sakinleri ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, gerçekleştirilen müzik dinletisi sırasında söylenen türkülere Vali Yiğitbaşı da eşlik etti ve yaşlılarla yakından ilgilendi.

Vali Yiğitbaşı, yaptığı konuşmada, bu anlamlı etkinlikle bir araya geldiklerini ve yaşlıların toplumun bereketi olduğunu belirtti. Ayrıca, gençlerin yaşlıların bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmak için bu etkinlikte bulunduklarını söyledi. Vali Yiğitbaşı, daima yaşlıların yanlarında olacaklarını vurgulayarak, onlarla birlikte sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı Kübra Teymur, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Gedikkaya, ilçe kurum amirleri, Huzurevi sakinleri ve öğrenciler de katıldı. Bu etkinlik, genç-yaşlı etkileşimini artırmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için son derece anlamlı bir etkinlikti.