Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Memleket Partisi'nin Afyonkarahisar Milletvekili adayı Faik Eşme, seçim çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala, Eşme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her gidilen bölgede, kendisine ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye olan güvenin büyük olduğunu söyleyen Eşme, esnaf ziyaretlerinde de aldığı büyük destekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Özellikle gençlerin Memleket Partisi'ne ve Muharrem İnce'ye oy vereceklerini açıkladıklarını belirten Eşme, gençlerin desteğinin kendilerini iktidara getireceğini ifade etti. Eşme, esnaflar, iş insanları ve halkın Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisi'ne oy vereceklerini belirttiğine dikkat çekerek, onların hizmet anlayışlarının Atatürk'ün yolu olduğunu vurguladı. Partilerinin halkın partisi olduğunu ve sağ-sol ayrımı yapmadıklarını söyleyen Eşme, memleket ve halka hizmet için yola çıktıklarını belirtti. Eşme son olarak, seçim günü sandıklardan Muharrem İnce ve Memleket Partisi'nin çıkacağını düşündüklerini söyledi ve halkın kendilerine güvendiğini ifade etti.