Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, AKP'nin esnafı ve vatandaşı perişan hale getirdiğini söyleyerek, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için destek istemek üzere Dinar İlçesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Millet İttifakı iktidarında yapılacakları anlatan Köksal, çiftçilerin tarım ve hayvancılıktan kopmakta olduğunu, emeklilerin ise temel gıda ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldiğini söyledi. İnsanların ev kiralarını karşılayamadıklarına, bağ-kur primlerini ödemekte zorlandıklarına dikkat çeken Köksal, vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin son bulması gerektiğinin altını çizdi.
Köksal, AKP'nin yanlış yönetimi sonucu ekonomide çöküş yaşandığını belirterek, Millet İttifakı'nda her şeyin açık ve şeffaf olduğunu ve 6 liderin bir araya gelerek ortak mutabakat metni oluşturduğunu dile getirdi. AKP döneminde adaletsizlikler yaşandığına vurgu yapan Köksal, muhaliflere yönelik yargı sopa olarak kullanıldığına da değindi. Köksal, son olarak Sülün Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, AKP'nin yalan algılarına itibar edilmemesi gerektiğini, insanların alın terinin karşılığını nasıl alacağını ve yoksullukla nasıl mücadele edileceğini anlattı.