Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Faik Eşme, Memleket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı olarak, 14 Mayıs seçimleri için ilçe, belde ve köylerde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Seçimlere sadece birkaç gün kala çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Eşme, gittiği her bölgede kendisine ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye büyük bir güvenin olduğunu ifade etti. Esnaf ziyaretlerinde de gördüğü büyük teveccühün kendisini memnun ettiğini sözlerine ekledi.

Gençlerin özellikle Memleket Partisine ve Muharrem İnce'ye oy vereceklerini belirttiklerini dile getiren Eşme, geleceğin teminatı olan gençlerin desteği sayesinde iktidara ulaşacaklarını vurguladı. Eşme, gittiği her bölgedeki iş insanları, esnaflar ve halkın Muharrem İnce'ye ve Memleket Partisi'ne oy vereceklerini ifade ettiklerini aktardı. Çünkü Memleket Partisi'nin halkın partisi olduğunu ve halkı temsil ettiklerini belirten Eşme, sağ-sol ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Atatürk'ün çizgisinde hareket ettiklerini, memleketlerine ve halklarına nasıl hizmet edebileceklerini düşündüklerini dile getiren Eşme, 14 Mayıs'ta sandıklardan Muharrem İnce ve Memleket Partisi'nin çıkacağına inandıklarını vurguladı. Halkın kendilerine ve partisine güvendiğini söyleyen Eşme, bu güvenden cesaret aldıklarını belirtti.