Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmaları kapsamında İscehisar İlçesi'nde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Taytak, yaptığı açıklamada, "15 Temmuz akşamında ülkeyi bölemeyen, kan gölüne çeviremeyen FETÖ ve FETÖ yandaşlarının tümü 14 Mayıs'ta bizimle tekrar hesaplaşmak istiyorlar. Onları 15 Temmuz'da nasıl bertaraf etmişsek, inşallah onların uşaklarını da 14 Mayıs akşamında yine bertaraf edeceğiz" dedi.

Taytak, İscehisar ilçesindeki esnafları, vatandaşları, muhtarları, STK temsilcileri ve iş adamlarıyla görüşerek seçim öncesi destek istedi ve bölgedeki ilçe, kasaba ve köyleri dolaştı. Seydiler Belediyesi'ni ziyaret eden Taytak, kasabaya verdiği destek için teşekkür etti.

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, genel seçimlerde ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vereceklerini belirten esnaflar ve vatandaşlar, Taytak'a yoğun ilgi gösterdi. Çalışlar Köyü'nü ziyaret eden Taytak burada da coşkulu bir kalabalıkla karşılaştı ve yaptığı konuşmada, "14 Mayıs Türkiye için, ülkeyi bölmek isteyenlerden kurtulmanın bir fırsatı olacak" ifadelerini kullandı.

Taytak, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde başarısız olduğunu ve 14 Mayıs'ta da başarısız olacaklarını söyledi. İş adamı, muhtar ve STK temsilcileriyle de görüşen Taytak, seçim çalışmalarını sürdürüyor.