Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı, Mehmet Taytak, İscehisar İlçesi'nde seçim çalışmalarına devam etti. Taytak, FETÖ ve FETÖ yandaşlarının 14 Mayıs'ta yine hesaplaşmak istediklerini söyleyerek, "Bunlara müsaade edecek miyiz? Hayır. Onların uşaklarını da 14 Mayıs akşamında yine bertaraf edeceğiz" dedi.

Milletvekili Taytak, seçim çalışmalarına İl genelinde ilçe, kasaba ve köyleri dolaşarak devam ediyor. İscehisar ilçesinde, esnaf, vatandaşlar, muhtarlar, STK temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi. İlk olarak Seydiler Belediyesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Taytak, kasabaya vermiş olduğu desteklerinden dolayı belde halkına teşekkür etti.

Taytak, İscehisar ilçesinde hem sanayi esnafını hem de ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, genel seçimlerde ise Milliyetçi Hareket Partisine oy vereceklerini söyleyerek Milletvekili Taytak'a yoğun ilgi gösterdi.

Taytak, Çalışlar Köyü'nde de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da FETÖ'nün yapmaya çalıştığı kalkışmayı engellediklerini hatırlatan Taytak, FETÖ ve FETÖ yandaşlarının 14 Mayıs'ta tekrar hesaplaşmak istediklerini belirterek, "Buna müsaade edecek miyiz? Hayır. Onları 15 Temmuz'da nasıl bertaraf etmişsek, inşallah onların uşaklarını da 14 Mayıs akşamında yine bertaraf edeceğiz ve Allah'ın izniyle 15 Mayıs sabahında güzel bir Türkiye'ye uyanacağız" dedi.

Milletvekili Taytak, muhtarlar, STK temsilcileri ve iş adamlarıyla da bir araya gelerek seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.