Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi, Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı, 14 Mayıs öncesi seçim kampanyasına İscehisar İlçesi'nde devam etti. Taytak, 15 Temmuz gecesi ülkenin bölünmesine izin vermeyen FETÖ ve destekçilerinin 14 Mayıs'ta hesaplaşmak istediğini söyledi ve onların uşaklarını yine bertaraf edeceklerini ifade etti. İl genelindeki ilçeleri, köyleri, kasabaları ziyaret eden Taytak'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Taytak, ilk olarak Seydiler Belediyesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kasabaya vermiş olduğu desteklerden ötürü belde halkına teşekkür etti. İscehisar ilçesindeki sanayi esnafını ve ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Taytak, onlara hayırlı işler diledi. Esnaf ve vatandaşlar, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, genel seçimlerde ise Milliyetçi Hareket Partisine oy vereceklerini söylediler.

Daha sonra Çalışlar köyünü ziyaret eden Taytak, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Taytak, buradaki vatandaşlara şunları söyledi: "14 Mayıs, ülkeyi bölmek isteyenlerden kurtulmanın bir fırsatı olacak. 15 Temmuz'dan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız milyonların olduğu bir alanda miting yaptılar. FETÖ'nün yapacağı kalkışmaya hep birlikte müsaade etmedik. Ülkeyi bölmek isteyen FETÖ ve destekçileri 14 Mayıs'ta yeniden hesaplaşmak istiyorlar. FETÖ'nün uşaklarını 14 Mayıs akşamında bertaraf edeceğiz ve Allah izin verirse, 15 Mayıs sabahında güzel bir Türkiye'ye uyanacağız."

Milletvekili Taytak, ziyaretlerinin ardından muhtarlar, STK temsilcileri ve işadamlarıyla bir araya geldi.