Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in desteğiyle her yıl düzenlenen Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin 22.'si bu yıl gerçekleştiriliyor. Festival, 2-8 Mayıs tarihleri arasında yapılıyor ve klasik müzikseverleri bir araya getiriyor. Festivalin açılışını ülkemizin ilk ve tek bölge orkestrası olan Şef Naci Özgüç yönetimindeki Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ve Matteo Hager gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından desteklenen festival, Prag Oda Orkestrası ve Solistler Konseri ile sona erecek. Festival boyunca sergiler, canlı yayınlar ve konserlerle sanatseverlere birçok müzik dolu anlar yaşatacak. Okul söyleşileri ise her yıl olduğu gibi, sınıflarda gerçekleşecek ve yazarlar, şairler, iş insanları, öğretim görevlileri ve konuşmacılarla gerçekleşecek.

Afyon'un Nuh Köyü'ndeki bir köy okulunda gerçekleştirilecek Yusuf Taktak'ın Ressamlık Sergisi de festival programında yer alıyor.

Festival programı şu şekildedir: Jakub William Graf ve Alena Mazakova Çello Piyano İkilisi, Frantiska Matouskova ve Pavol Prazenica Obua Piyano İkilisi, Jakub William Graf Çello Resitali, Innsolitus Üçlüsü, Vyshehrad Üçlüsü, Suk Dörtlüsü, Tuba Özkan Aslı Demirağ Viyola ve Piyano Resitali, Daniel Boura Piyano ve Suk Dörtlüsü ve son olarak Prag Oda Orkestrası ve Solistler ile kapışma konseri.