Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, birlikte düzenledikleri "Bir Gün Değil Her Gün Çanakkale" sergisini Sandıklı Gençlik Merkezi'nde ziyaretçilerin beğenisine sundu. Sergi, 08 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar ziyaret edilebilecek. Hafta sonları da açık kalacak olan sergi, özellikle öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Çanakkale Savaşı'nın kronolojisini anlatan sergi, tarihimizin önemli olaylarından birini canlı tutuyor. Serginin açılışında bir konuşma yapan Çanakkale Gezici Müze Sorumlusu Ali Kalegil, Sandıklı halkına bu sergiyi sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi ve organizasyona destek olan tüm kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, serginin Pazartesi gününe kadar açık kalacağı belirtilirken, özellikle öğrencilerin tarih bilincinin oluşmasına katkı sağlaması amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirildiği ifade edildi.