Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler ve ülkücüler, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle ocakta düzenlenen bir programda bir araya geldi. Başkan Diler, 3 Mayıs'ın Türk Milleti için büyük önem taşıdığını ve Türk Milliyetçileri için çok anlamlı bir gün olduğunu ifade etti.

Programa, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler, ülkücüler, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ve KAÇEP üyeleri katıldı. Başkan Diler, konuşmasında, Türk Milliyetçileri tarafından 79 yıl önce başlatılan milli ve sosyal muhalefetin bütün dünyayı tehdit eden işgalci komünist anlayışa karşı bir savunma olduğunu ve Türk gençleri tarafından büyük bir kararlılıkla desteklendiğini belirtti.

Başkan Diler, 23 milliyetçi düşünür, akademisyen ve yazarın tutuklanarak tabutluklara konduğu ve Türk gençliğinin aydınların yanında yer aldığı bu hareketin öncüleri olan başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Hüseyin Nihal Atsız olmak üzere, Necdet Sancar, Zeki Velidi Togan, Hasan Ferit Cansever, İsmet Tümtürk, Hikmet Tanyu, Fethi Tevetoğlu ve Mustafa Hakkı Akansel gibi dava büyüklerinin hatıralarını saygı ve minnetle andıklarını da söyledi.

Başkan Diler, günümüzde küresel çetelere boyun eğen ve etnik tuzakları besleyen yaklaşımların, Türk Milliyetçilerini en büyük engel olarak gördüğünü ancak Türk Milliyetçilerinin milletin geleceğine ve demokrasiye yönelik tüm saldırılara karşı duracağını ve Türk Milletinin birliğinin, dirliğinin ve bölünmez bütünlüğünün savunucusu olmaya devam edeceğini belirtti.

Başkan Diler, Türk Milliyetçilerinin Türkiye Yüzyılı'nı başlatacaklarına, zillete dur diyeceklerine ve bölücülere geçit vermeyeceklerine inandığını ifade etti. Aynı inançla Türk ırkının sağ olması için çalışacaklarını ve Turan'ın düşü ve sevdasında olacaklarını sözlerine ekledi. Program, Türk Milliyetçilerinin ve 3 Mayıs 1944 kahramanlarının anısına ithafen son buldu.