Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılan törenle temeli atılan AFRAY projenin aradan sadece 24 saat geçtikten sonra ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, AKP'nin yalancı bir parti olduğunu ve kendi ceplerini doldurmaya odaklandığını belirterek, bu tür uygulamaların bu durumu gözler önüne serdiğini ifade etti. İYİ Parti üyeleri ve kalabalık bir grup, kaybolan temelin bulunduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü önünde basın açıklaması yaptılar.

AKP'nin 2019 yerel seçimleri öncesinde Afyonkarahisar'a vaat ettiği üç büyük projeyi gerçekleştiremediğini, ayrıca Yüksek Hızlı Tren projesinin de sürekli ertelendiğini belirten Olgun, seçim zamanı Afyonkarahisar'a özel bir önem verdiğini söyleyen AKP'nin, diğer şehirleri Afyonkarahisar'dan üstün tuttuğunu, bu durumun da halka aldatma çabası olduğunu vurguladı.

İYİ Parti'nin mitinglerinden korkan AKP iktidarının göstermelik temel atma törenleri düzenlediğini belirten Olgun, gündeme oturan AFRAY projesinin de sadece 2 metrekarelik beton dökerek yapılacak bir proje olduğunu ifade etti. İktidarın halka yalan söylemekten utanmadığını söyleyen Olgun, verilen vaatlerin temelini atmak için 4,5 yılda neden harekete geçmediklerine dair sert eleştiriler yöneltti.

Olgun, AKP iktidarının öldüğünü savunarak, Millet İttifakı'nın belediyelerinin tüm engellemelere rağmen vaatlerini yerine getirdiğini ve iktidar olduklarında da Afyonkarahisar tarihini yazacaklarını söyledi. Etkinliğin sonunda, dün atılan ancak kaybolan temelin yerine çiçekler bırakılarak protesto edildi.