Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğrencileri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası bisiklet turnuvasında büyük bir başarı elde etti. Turnuvada, Genç Erkekler A ve B kategorileri ile Genç Kızlar A ve B kategorilerinde okulu temsil eden öğrenciler, toplamda 4 kupa ve 20 madalya kazanarak müthiş bir performans sergiledi.

Beden eğitimi öğretmeni Özkay Akgöl, okulun akademik başarısının yanı sıra spor alanındaki başarılarına da değindi. Okulda birçok farklı takım ve kulüp bulunduğunu belirten Akgöl, öğrencilerin her birinin ilgi alanına ve yeteneğine uygun bir kulüp bulabileceğini söyledi. Satranç, voleybol, basketbol, boche, futbol, futsal gibi birçok takım ve kulüp sayesinde öğrencilerin her yönüyle geliştiğini vurgulayan Akgöl, okuldaki sportif başarılardan dolayı öğrencileri kutladı.

AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğrencileri, turnuvada Genç Erkek A Kategorisinde ikinci, Genç Kızlar A Kategorisinde ikinci, Genç Erkek B Kategorisinde ikinci ve Genç Kızlar B Kategorisinde 4. olarak büyük bir başarı elde etti. Turnuvada gösterdikleri mükemmel performansla öğrenciler başarılarıyla okullarını gururlandırdı.