Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Şuhutlu İYİ Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. İlk olarak Şuhut Ziraat Odası Başkanı Ömer Tunçay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Arabacı, tarım ve hayvancılık konularında görüşlerini paylaştı. Tunçay da ilçede tarım ve hayvancılık sektörlerinin gelişmesi için katkılarının önemli olduğunu belirterek, kendileri gibi Şuhutlu bir adayın çıkmasından memnuniyet duyduklarını söyledi. Arabacı da tarım ve hayvancılık alanında Türkiye'de üç özel bölge ilan edilmesini ve bu bölgelerde pilot uygulamalar yapılmasını önerdi. Ayrıca, köy okullarının eğitime açılması ve öğretmen alımlarının yapılması gerektiğini vurguladı.

Arabacı daha sonra Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Erdoğdu, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Öz, Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi Akar, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Faruk Öztürk ve Tema Vakfı Şuhut Başkanı Halil Sarlınç'ı ziyaret etti. Bu ziyaretlerinde ise ilçedeki esnafların ve derneklerin sorunlarını dinleyen Arabacı, bu sorunların çözümü için çalışmalar yapacakları sözünü verdi.