Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili Adayı olarak, Sinanpaşa İlçesi'nde seçim kampanyasını sürdürdü. Miting havasında geçen seçim çalışması boyunca, Taytak, Sinanpaşa Ovası'nda her kasabada yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.

14 Mayıs öncesinde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Taytak, Sinanpaşa ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Taytak, yaptığı ziyaretlerde belediyeleri ziyaret ederek, Serban, Kılıçarslan, Ahmetpaşa, Kırka ve Sinanpaşa beldelerinde birer miting havasında seçim kampanyası yürüttü. MHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Üzeyir Barışkan ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı da birer konuşma yaparak 14 Mayıs'ta Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istediler.

Miting havasında gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlara seslenen Taytak, iki ittifak olduğunu, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği altında kurulduğunu, karşılarında ise kedi ifadeleri ile bir proje birlikteliğinin olduğunu söyledi. Taytak, Türkiye'nin birliği, bütünlüğü ve bekası için 14 Mayıs'ta ülke olarak gereğini yapacaklarını belirtti. Taytak, ilgi gösterenlere Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek vermelerini önerdi.

Taytak, MHP'li belediyeleri ziyaret ederek burada vatandaşların isteklerini dinledi ve müjdeler verdi. Taytak, belediye başkanlarının seçim meydanlarında verdikleri sözlerin yerine getirildiğini vurgulayarak, bölge halkının taleplerini de yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

14 Mayıs seçimleri öncesi ülkemizi bölecek ve parçalayacak olanları engellemek istediklerinin altını çizen Taytak, gücünü aziz milletinden aldıklarını vurgulayarak, PKK, FETÖ ve HDP gibi terör örgütlerine karşı olduklarını gösterdi.