Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, ilimizdeki gençlerin polis veya bekçi olma hayallerine ulaşmaları için ücretsiz hazırlık kursu açtı. Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Spor Birimi tarafından verilen kursa katılan gençler büyük bir başarı elde etti. 29. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavına giren ve hazırlık kursuna katılan gençlerden 23'ü başarılı olup hayallerindeki mesleğe adım atma fırsatı buldu. Kurs, tamamen ücretsiz olup uzman ekipler tarafından verildi.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavını kazanan 22 genç, sözlü mülakatı da başarıyla geçerek polis, 1 gencimiz de bekçi olmaya hak kazandı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlerin başarısını kutlayarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Zeybek, gençlerin hayallerine ulaşabilmesi için Belediye olarak ücretsiz eğitimler sunduklarını ve bu kapsamda hazırlık kurslarının devam edeceğini belirtti.

Afyonkarahisar Belediyesi, Polis Meslek Eğitim Merkezi ve bekçilik sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz eğitim imkanı sunduğu için Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Gelecekte de gençlere destek olmaya devam edecek olan Afyonkarahisar Belediyesi, gençlere kapılarını her daim açık tutuyor.