Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Milletvekili adayı Okşan Ulusoy Efe, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi. Efe, Türk Anneler Derneği'ni ziyaret ederek maharetli anneler tarafından üretilen eserleri görmenin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Efe, derneğin temel amaçlarının kadınların maddi ve manevi yönden kalkınmasını sağlamak olduğunu belirterek, İYİ Parti olarak kadınların ve gençlerin umudu olacaklarını, çocukların geleceği için mücadele edeceklerini dile getirdi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nde özverili kadınlarla buluşan Efe, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılık, demokrasi kültürü, laiklik, hukukun üstünlüğü, dürüstlük ve güvenirlilik gibi değerleri savunduklarını söyledi. Efe, sorunların değil, çözümlerin parçası olacaklarını vurgulayarak, İYİ Parti olarak toplumun her kesimine eşit mesafede olduklarını ve seçildiklerinde adaletli bir yönetim ile hizmet edeceklerini belirtti.

Türkiye Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret eden Efe, vatan ve millet için çalışanların el ele omuz omuza vererek Türkiye'nin daha iyi bir geleceğe sahip olacağı sözünü verdi. Samimi ve güler yüzlü karşılanan Efe, seçildiği takdirde herkes için adil bir yönetim sergileyeceğini yineledi.