Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, partililerle birlikte Sinanpaşa İlçesi ve ilçeye bağlı birkaç yerleşim yeri ziyaret ederek, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için vatandaşlardan destek istedi. Köksal, halkın iktidarında her evde huzur ve bereket olacağını vurgulayarak, AKP'nin kötü yönetimi sonucu ülkede yaşanan ekonomik kriz sebebiyle insanların evlerine ekmek götüremez hale geldiğini belirtti. İktidarda hiçbir ailenin gelirinin asgari ücretin altında olmayacağına dikkat çeken Köksal, vatandaşları Millet İttifakı'na oy vermeye davet etti.



Köksal, ziyaretleri sırasında tarım sektörüne yönelik vaatlerde de bulundu. Kullanılan gübre ve tohum maliyetlerinin yüzde 50'sinin geri verileceği, tarımda indirimli elektrik tarifesi uygulanacağı, Mazotun ÖTV'siz olarak sağlanacağı, tarımda çalışan kadın ve gençler için sosyal güvenlik prim desteği sağlanacağı, tarım Bağ-Kur primlerinin hasat sonrası ödeneceği gibi sözler veren Köksal, et ve süt kurumlarının yanı sıra çiftçilerin Bankası olarak nitelendirilen Ziraat Bankası'nın çiftçilerin bankası haline getirileceğini söyledi.



Köksal, fabrika ziyaretleri sırasında ise çalışanlar üzerindeki vergi ve sigorta prim yükünün indirileceğine, kamu çalışanları arasında ücret ve maaş adaletinin sağlanacağına dikkat çekti. Kaçak yabancı işçilikle mücadele edileceğini belirten Köksal, çalışma hayatında kadınlara yönelik negatif ayrımcılığın önleneceğini dile getirdi. İş güvenliği ve işçi sağlığının birinci öncelikleri olacağını belirten Köksal, sendikalaşmayı ve toplu iş sözleşmesi yapılmasını destekleyeceğini, 100 bin öğretmen, 100 bin sağlık çalışanı ve 100 bin güvenlik personelinin atanacağını ifade etti.