Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Milletvekili adayımız Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Ak Parti İlçe Başkanımız Osman Işık ve Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Aktürk, Cumartesi günü vatandaşlarımızı ziyaret ettiler. İlk olarak Kızılören Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden heyet, istişarelerde bulundu ve ardından ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. Pazar ziyareti sırasında iş yerleri ve esnaflarımızı da ziyaret ederek istek ve dileklerini dinlediler. Heyet, Ekinova köyünde hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretler kapsamında Aktürkler yem, Akıncı yem ve Çelik turşuları işletmelerini de ziyaret eden heyet, hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dileklerinde bulundu.

Hıdırellez günü dolayısıyla Sandıklı Hüdai Kaplıcalarını ziyaret eden heyet, vatandaşlarımızın seçimlerdeki desteklerini istediler. Son olarak Reşadiye köyünde köy kahvehanesinde bir araya gelen heyet, hemşehrilerimizle hasbihal etti. Bu ziyaret sırasında, rahatsızlanan İskender abimize de geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Bu ziyaretlerde, heyet vatandaşlarımızı dinleyerek onların ihtiyaçlarını tespit etti ve seçimlerde desteklerini istedi. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.