Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Yıldız Erkekler Voleybol yarı final müsabakaları için teknik toplantı gerçekleştirildi. Türkiye Voleybol Federasyonu faaliyet programında yer alan bu müsabakalar için fikstür de çekildi. Toplantıda bulunan Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, müsabakalara katılacak olan takımlara başarı dileklerini iletti.

Afyonkarahisar, sporun birçok dalında müsabakalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Konya, Milas, Çankırı ve Antalya takımlarının katılımıyla gerçekleşecek olan müsabakalar Tınaztepe Spor Salonu ve Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonlarında 7-9 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.

Teknik toplantı, Gençlik Spor İl Müdürlüğü B Blok toplantı salonunda yapıldı. Bu toplantıda fikstür çekimi ve müsabakaların teknik detayları konuşuldu. İl Müdürü Kasapoğlu, "Afyonkarahisar, Milli Mücadele'nin kazanıldığı şehir ve spor kenti olma yolunda olumlu adımlar atmaktadır. Umuyorum ki Türkiye Voleybol Yıldız Erkekler Yarı Final Müsabakalarında takımlarımızı en iyi şekilde ağırlayarak, müsabakaların verimli geçmesini sağlayacağız. Tüm takımlarımıza başarı dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.