Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Genel seçimler öncesinde seçim çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayı Yücel Genç, Çakırözü köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan törende, parti rozetlerini takan 50 kişi MHP saflarına katıldı. Değişik partilerden istifa ederek MHP'ye üye olan vatandaşlar, Yücel Genç'in kavgadan uzak, insanlara saygılı ve sakin tavırları nedeniyle tercihlerini MHP'den yana kullandıklarını belirttiler.

Yücel Genç, Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, İl Başkan Yardımcısı Coşkun KARACA, IGM üyesi Ali Altan, MHP Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, Kadir Lafci ve yönetimi ile DADAK VE ÇAKIRÖZÜ köyüne giderek kalabalık bir seçmen kitlesi tarafından karşılandı. Burada da Yücel Genç, kendisine gösterilen ilgi için teşekkürlerini sundu.

Vatandaşlar, Yücel Genç'in kavga etmek yerine ilimizin sorunlarını meclise taşımak ve kabul edilebilir çözümler bulmak konusunda yıllardır hayalini kurdukları bir sistemi ilerlettiğini belirttiler. Kendisini medyadan ve sosyal medyadan takip ettiklerini, gittiği bölgelerdeki efendiliği, sakinliği ve halkın sorunlarını dinleyerek çözüm arayışında olduğunu ifade ettiler. Bu nedenle de Yücel Genç'in MHP saflarına katıldıklarını dile getirdiler.

Yücel Genç ise ilimizi daha ileriye götürmek amacıyla milletvekili adayı olduğunu ve meclisteki kavgaların, laf yarışlarının ve bir koltuk, makam sahibi olma amacının kendisine yabancı olduğunu belirtti. Tüm kesimlerin sorunlarını meclise taşıyarak çözümler üretmek istediğini ifade eden Genç, kendisine ve partisine gösterilen ilgiye teşekkürlerini sundu.