Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da düzenlenen okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldız Kız ve Erkek yarı final voleybol müsabakaları sona erdi. Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonları'nda gerçekleştirilen müsabakalarda, A ve B grubunun birincileri final müsabakalarına gitmeye hak kazandı. Müsabakalar sonunda Mecdude Başkıncı Ortaokulu A grubunun birincisi, Çağrı Bey Ortaokulu B grubunun birincisi oldu. Yıldız Erkekler voleybol müsabakaları sonucunda ise Beykop Ali Çebi Ortaokulu A grubunun birincisi, Egiad Ortaokulu B grubunun birincisi olarak belirlendi.

Dereceye giren takımların madalyaları ve başarı belgeleri düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından sunulan ödüllerle birlikte, sporcular heyecanlı anlar yaşadılar.

İl Müdürü Kasapoğlu, müsabakalara katılan tüm takımları tebrik ederek, final müsabakalarına gitmeye hak kazanan takımlara başarılar diledi. Sporcuların ve antrenörlerin göstermiş oldukları performansın takdire değer olduğunu belirterek, sporun her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Yıldız Kız ve Erkekler Voleybol Yarı final müsabakalarının sonuçlanmasıyla birlikte, okul sporları faaliyet programı daha da heyecanlanarak devam ediyor. Bu programın, gençlerin spor yapma alışkanlığını kazanmalarına ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunması umut ediliyor.