Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmaları kapsamında Bolvadin ve Çay ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Taytak, İnli Köyü'nde gerçekleştirilen Hıdırellez şenliklerinde de halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Taytak, son haftaya girilirken seçim çalışmalarına devam ediyor. Bolvadin'de Pazar esnafını ziyaret eden Taytak, tüm esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf, ülkeyi HDP ve FETÖ'ye teslim etmeyeceklerini söyleyerek Taytak'a desteklerini belirtti.

Daha sonra Kocaöz Belediyesi'ne geçen Taytak, burada da esnafla buluşarak destek istedi ve haklı oyların Erdoğan ve MHP'ye verilmesini istedi.

Çay ilçesine bağlı İnli Köyü'nde gerçekleştirilen Hıdırellez şenliklerinde Taytak, alkışlarla karşılandı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Taytak, ayakta alkışlandı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Taytak, kendisine ikram edilen yiyecekleri de geri çevirmedi ve Çaylılara teşekkür etti.

Taytak, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında milletçe birlik ruhu oluştuğunu söyledi. Ayrıca, Türkiye'nin birçok meselesini çözdüklerini, Ayasofya'yı açtıklarını, Kapalı Maraş'ı açtıklarını ve Karabağ'ı Ermenilerden kurtardıklarını vurguladı. Taytak, Türkiye'nin artık çok güçlü bir devlet olduğunu ve masada istediklerini aldığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP'ye destek çağrısı yaptı.