Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

İYİ Parti Milletvekili adayı Av. Gönül Ar Güngör, seçime sayılı günler kala Afyonkarahisar'da Bayat ilçesinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe merkezindeki esnaf ziyaretleri sırasında, esnafların büyük bir sıkıntı içinde olduklarını belirten Güngör, esnafın yaşadığı sicil ve prim sorununun çözüleceğini, vatandaşların geçim sıkıntısının giderileceğini ve emeklilere Kurban Bayramı'nda 15 bin lira bayram ikramiyesi ödeneceğini söyledi.

Gönül Ar Güngör, ayrıca Bayat İlçe pazarını da ziyaret ederek pazarcı esnaflarının sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Seçim Koordinasyon Merkezinde de vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Güngör, Bayat ilçesinde esnafın, üreticinin, sanayicinin ve vatandaşların büyük sıkıntılar içinde olduğunu gözlemledi. Ancak, İYİ Parti iktidarında engellilerle ilgili yapacakları çalışmaları anlatarak Bayat ilçesine de İYİ geleceğini belirtti.

Son olarak, Güngör hane ziyaretlerinde özellikle ev kadınlarını dinleyerek engelliler ile ilgili çalışmalar yapacaklarını söyledi ve engelli bireyleri de evlerinde ziyaret etti. İYİ Parti Milletvekili adayı Gönül Ar Güngör, Afyonkarahisar'ın tüm ilçeleriyle birlikte değişim istediğini vurguladı.