Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, vatandaşların iktidarı altında herkesin kazanacağını ve mağdur olmayacağını söyledi. Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Millet İttifakı İl ve İlçe Başkanları ve Milletvekili Adayları ile birlikte Hocalar, Kızılören, Başmakçı, Evciler ve Şuhut ilçeleri ve bağlı belde ve köyleri ziyaret ederek 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.

Köksal, "Halkın iktidarında ülkemizi vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Akılla, bilgiyle, birikimle, ahlakla ve erdemle yöneteceğiz ve hiçbir ayrımcılık yapmayacağız" dedi. Millet İttifakı'na destek çağrısı yapan Köksal, "Herkesin geleceğinden emin olacağı, vatandaşların aşını, işini büyütebileceklerine inandığı bir Türkiye yaratacağız. Türkiye üretecek, vatandaşımız kazanacak" diye konuştu.

Köksal, halkın iktidarında yandaşların değil vatandaşların kazanacağına dikkat çekerek, "Vatandaşlarımızın desteği ile ülkemize özlenen baharı, huzuru getireceğiz. Herkesi kucaklayacağız ve hiç kimse mağdur olmayacak" ifadelerini kullandı.

Asgari ücretin altında emekli maaşı kalmayacağını belirten Köksal, sağlık hizmetlerinde ödenen katılım payının alınmayacağına, emekli aylıklarındaki adaletsizliğin gidereceğine vurgu yaptı. Köksal, 65 yaş üzerindeki yurttaşların kültür, sanat ve spor etkinliklerinden ücretsiz yararlanacaklarını söyledi. İhtisaslaşmış Yaşlı Bakım Merkezleri açacaklarını kaydeden Köksal, ileri yaş ve bakım turizmini de güçlendireceklerini ifade etti.

Milletvekili Köksal, engelli vatandaşlar için de önemli vaatlerde bulundu. Engellilik aylıklarını ve bakım yardımlarını artıracaklarını belirten Köksal, engelli malzeme desteklerini güncelleyeceklerini, engelli çocukları olan ebeveynlere yasal düzenlemeler yapacaklarını ve engelli öğrencilerin sınavlarda karşılaştıkları engelleri ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Esnaflara da destek verileceğini belirten Köksal, işyeri kira ödemelerinde stopaj oranını sıfırlayacaklarını ve esnafları büyük marketler ve AVM'ler karşısında koruyacaklarını dile getirdi. Salgın sürecinde kullanılan kredi, Bağ-Kur ve vergi borçlarının faizlerini sileceklerini ifade eden Köksal, Halk Bankası'nı esnaf ve KOBİ'lerin bankası haline getireceklerini söyledi.

Milletvekili Burcu Köksal, huzur ve barışın ülkeye getirileceğine dikkat çekerek, nefret dilini kullananların şiddete başvurarak insanları sindirmeye çalıştıklarına inat, 14 Mayıs'tan sonra kardeşçe birlik beraberlik içinde yaşanacağını söyledi.