Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. İscehisar, Başmakçı, Afyonkarahisar Merkez ve Evciler'de mahalle, esnaf, pazaryeri, köy ve belde ziyaretlerine devam eden Milletvekili Özkaya, hedeflerinin 14 Mayıs'ta Afyonkarahisar'ın tarihi bir oyla destan yazmak olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar'ın AK Parti ile çağ atladığını ve her gittikleri yerde bir eserleri olduğunu vurgulayan Milletvekili Özkaya, milletin teveccühünün görev süresi boyunca yaptıkları hizmetlere bağlı olduğunu belirtti. Muhalefetin kötü bir kadro olduğunu söyleyen Özkaya, milletin artık kimin hizmet ve eserler ürettiğini, kimlerinse sadece boş konuştuğunu iyi bildiğini ifade etti.

Millet ittifakına 7'li koalisyon adını takarak eleştirilerde bulunan Özkaya, milletin kumar masalarını kıracak ve terör seviciler ile yapılan anlaşmalara karşı sağduyulu bir tavır ortaya koyması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, vatansever CHP ve İYİ Parti'ye de seslenen Özkaya, ülkeyi kumar masasında oyuncak yapanlara milletin prim vermeyeceğini ifade etti.

Dinar Çölovasında gerçekleştirdiği mitingi işaret eden Özkaya, kendilerinin bir belde de, bir köyde, bir mahallede yaptıkları mitingi büyük şehirlerde yapamayanların nerede hata yaptıklarını düşünmeleri gerektiğini belirtti.

Özkaya'nın seçim çalışmaları sürüyor ve Afyonkarahisar'da yoğun bir şekilde gezintilere devam ediyor. Afyonkarahisar'ın tarihi bir oyla destan yazmayı hedeflediklerini ve milletin teveccühünün hizmetlerine bağlı olduğunu vurguladı.