Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Özkaya, Gün FM'de Gazeteci İsmail Akar'ın konuğu oldu. Programda birçok konuya değinen Özkaya, Afyonkarahisar'da Ak Parti'nin her zaman ülke ortalamasının 10 puan üzerinde aldığını söyleyerek bu seçimde de benzer bir sonuç beklediklerini belirtti. Kendilerinin boş vaat vermediklerini ve verdikleri sözleri yerine getirdiklerini vurgulayan Özkaya, Millet İttifakı'nın ise vaatler verdiğini ancak bunları yerine getiremediğini iddia etti.

Ekonomiye de değinen Özkaya, fiyatların yüksek olduğu dönemde fiyatların düşeceğini söyleyerek örneğin şu an et fiyatlarının düşmeye başladığını ifade etti. Eğitim niteliğinin artması için öğretmenlere büyük görev düştüğünü belirten Özkaya, ayrıca kütüphanelerin açılmasını tavsiye etti. Üreticilere destek vermeye devam edeceklerini de vurguladı.

Özkaya, İyi Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun'un düello teklifi için ise "Önce Olgun milletvekili olsun. Sonra karşıma gelsin" yanıtını verdi. Programa Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve partililer de eşlik etti.