Gözden kaçırmayın

AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret EttiAK Parti İl Başkanı Turgay Şahin, Nuribey Belediye Başkanı Halil Kaya'yı Ziyaret Etti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri için kampanyasına devam ediyor. Beraberinde CHP Milletvekili Adayları, Millet İttifakı İl ve İlçe Başkanları ve partililerle birlikte Hocalar, Kızılören, Başmakçı, Evciler ve Şuhut ilçeleri ve bu ilçelere bağlı belde ve köyleri ziyaret eden Köksal, vatandaşlardan destek istedi.

Köksal, seçimlerden sonra halkın iktidarında yandaşın değil vatandaşın kazanacağını söyledi. Ayrımcılık yapmayacaklarını ve herkesi kucaklayacaklarını ifade etti.

Daha sonra Köksal, asgari ücretin altında emekli maaşı kalmayacağını ve sağlık hizmetlerinde katılım payı ödemelerini kaldıracaklarını söyledi. Ayrıca emekli aylıklarındaki adaletsizliği gidereceklerini, 65 yaş üzerindeki yurttaşların kültür, sanat ve spor etkinliklerinden ücretsiz yararlanmalarını sağlayacaklarını ve ihtisaslaşmış yaşlı bakım merkezleri açacaklarını belirtti.

Engellilerin hayatlarını kolaylaştıracağı vaadiyle seçim kampanyasına devam eden Köksal, engelli aylıklarını ve bakım yardımlarını artıracağını, engelli öğrenciler için her türlü engelin ortadan kaldırılacağını söyledi.

Köksal ayrıca esnafın sıkıntılarına da değindi ve stopaj oranlarını sıfırlayarak esnafı zincir marketler, büyük marketler ve AVM'ler karşısında koruyacaklarını belirtti. Salgın sürecinde kullanılan kredi, Bağ-Kur ve vergi borçlarının faizlerini silerek anaparanın uygun vadede ödenmesini sağlayacaklarını açıkladı.

Başkan İmamoğlu'na Erzurum mitingine yapılan taşlı saldırıyı kınayan Kışal, seçimlerden sonra ülkeye huzur ve barışı getireceklerini sözlerine ekledi.