Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da düzenlenen Muaythai Gençlik Kupası'na 275 sporcu katıldı ve heyecan dolu karşılaşmalar yapıldı. Müsabakalar Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda gerçekleşirken, dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Karşılaşmalar Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün resmi YouTube hesabında canlı olarak yayınlandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, ilerleyen zamanlarda Afyonkarahisar'da daha fazla spor organizasyonu düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti. Müsabakaların düzenlenmesinde Sayın Vali ve Belediye Başkanının önemli rol aldığını vurgulayan Kasapoğlu, muaythai sporunu Afyonkarahisar'da bir marka haline getireceklerini söyledi.

Muaythai Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda müsabakanın organizatörü olan Serdar Şanlı ise yaptığı açıklamada, turnuvaya 275 sporcu, 80 antrenör ve 40 hakemin katıldığını belirterek, Afyonkarahisar'ın sporun başkenti olma yolunda ilerlediğini söyledi. Şanlı ayrıca ilerleyen zamanlarda Afyonkarahisar'da açık hava turnuvaları düzenleyeceklerini ve 2024 muaythai Türkiye Şampiyonasını da Afyonkarahisar'da yapacaklarını belirtti.

Organizasyon sonrasında gerçekleştirilen ödül töreni ile dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. İl Müdürü Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, 22. Dönem Milletvekili Mahmut Koçak, Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Dalı Başkanı Mehmet Kumartaşlı, Muaythai İl Temsilcisi Celalettin Çankaya ve Milli Takım Antrenörü Serdar Şanlı, ödülleri veren isimler arasındaydılar.