Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi, Afyonkarahisar milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Taytak, Afyonkarahisar'ın merkez çarşısı ve Erenler Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Taytak, 14 Mayıs'ta vatandaşlardan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 1 oy Erdoğan'a, milletvekilliği seçimlerinde ise 1 oy Milliyetçi Hareket Partisi'ne vermelerini istedi.

Taytak'ın ziyaretine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Kahveci ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İGM Üyesi Ahmet Zeki Ertürt ve KAÇEP üyeleri de katıldı. İlk olarak Mecidiye Mahallesi'ndeki esnaf ziyaret edildi ve Taytak, esnafı tek tek dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a ve milletvekilliği seçimlerinde MHP'ye oy vereceklerini belirttiler.

Taytak, seçimlerin önemini vurgulayarak, "100 yıl önce atalarımız bu toprakların bölünmesine ve parçalanmasına izin vermedi. Şimdi 2. Yüzyıldayız yine batı ülkemizin bölünmesi istiyoruz. Bunlara en iyi cevabı Türk milletinin 14 Mayıs'ta vereceğine inanıyorum. Seçim günü geldiğinde 1 oy Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, 1 oy Milliyetçi Hareket Partisine vererek, 15 Mayıs'ta güzel bir Türkiye'ye uyanacağız" ifadelerini kullandı.

Taytak'ın esnaf ziyaretleri sonrası Erenler bölgesinde esnaf, vatandaş ve öğrencilerle buluşarak yoğun ilgi gördü.