Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Avukat ve İYİ Parti Milletvekili adayı Gönül Ar Güngör, seçim çalışmalarına İhsaniye ilçesi ve beldelerinde devam etti. İlk olarak İhsaniye ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Güngör, bütün kesimlerden büyük ilgi gördü. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Güngör, kendisine ve partisine gösterilen teveccüh için teşekkür etti.

Esnaf ziyaretleri sırasında halkın partisine desteğini dile getirdiği Güngör, vatandaşların dertlerini de dinledi ve onlara daha iyi bir gelecek için partisine destek istedi. Vatandaşlar da Gönül Ar Güngör'e büyük destek verdi.

İhsaniye ve belde halkı, Güngör'ün şimdiye kadar kendilerini dinlemekten öteye gitmeyen siyasilerin aksine, dertlerini can kulağıyla dinlemesinden mutlu olduklarını ifade ettiler. Gönül Ar Güngör'e dua ve desteklerini sunan halk, onun ayak izlerini takip edeceğini dile getirdi.

Aday, İhsaniye ilçesi dışında Ayazini ve Bozhüyük beldelerini de ziyaret etti. Halkla buluşan Güngör, çalışmalarını anlatarak, değişim için destek istedi. Bölge halkı da Güngör'e "yolun açık olsun" diyerek, desteklerini gösterdiler.