Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, memleketi Dinar'dan AK Parti Milletvekili Adayı Ali Özkaya'ya sert sözlerle yüklendi. Özkaya'nın 'Milletvekili olunca görüşelim' sözlerine tepki gösteren Olgun, "Özkaya sen kimin vekilisin, milletin mi sarayın vekili misin? Senin değil benim karşıma çıkmaya sokağa çıkmaya yüzün yok" dedi.

Olgun, Özkaya'nın verdiği vaatlerin yalan olduğunu ve halkı kin ve nefrete sevk etmek için gözü dönmüş olduğunu söyledi. Dombay ovası kapalı sulama sistemi yapılacağı, Dinar-Çay karayolunun duble olacağı, termik santral kurularak 7 bin kişinin çalışacağı gibi sözlerin yalan olduğunu belirten Olgun, halkın artık bu yalanlara inanmadığını ifade etti.

14 Mayıs seçimlerinden sonra mecliste nasıl halkın vekili olunacağını göstereceğini söyleyen Olgun, önseçimle halk tarafından seçildiğini belirterek, nasıl vekil olunması gerektiğini AK Parti milletvekillerine öğreteceğini de dile getirdi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun'un konuşması sırasında Dinar halkı da "Dediniz dediniz oylarımızı yediniz" sloganları ve alkışlarla destek verdi.