Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Et ve Süt Kurumu ile Borsa arasında imzalanan protokol ile ilgili olarak Mühsürler tarafından yapılan duyuruda, Borsa üyesi kasaplar ve zincir marketlerin uygun fiyatlarla nihai tüketicilere et satışı yapabilecekleri belirtilmiştir. Protokole göre, satış miktarı taleplerinin Borsa'ya iletilmesi ve belirlenen fiyatlardan satış yapma taahhüdünde bulunulması gerekmektedir.

Üyelere sunulan et seçenekleri ise Polonya, Fransa, Macaristan, Slovakya ve Çekya menşeli ithal karkas sığır etleridir. Polonya menşeli et 155TL+KDV, Fransa menşeli et 175TL+KDV, Macaristan-Slovakya-Çekya menşeli et ise 165TL+KDV peşin bedelle satılacaktır. Nakliye üyelere ait olacak ve etler Denizli veya İstanbul et kombinasından sevk edilecektir.

Ayrıca, satış reyonlarında 190TL veya 210TL fiyatlarla et satmak isteyen kasaplar ve üye zincir marketlerin Borsamızla irtibata geçmeleri gerektiği belirtilmiştir.