Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı, avukat Burcu Köksal, Afyonkarahisar'da seçim kampanyası için esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Köksal, gençlerin işsizlik sorunuyla mücadele ettiğini ve mülakatta sürekli elenerek, siyasi referans olmadıkça işe girme şanslarının olmadığını söyledi. CHP Milletvekili Türkiye'deki en büyük sorunun işsizlik olduğunu vurgulayarak, vatandaşların iktidarı döneminde mülakatların kaldırılacağını, herkesin KPSS puanına göre işe alınacağını ve kimseye siyasi ya da kişisel referanslar aramanın gerekli olmayacağını belirtti.

Ayrıca, Köksal satılan fabrikaların geri alınacağına dair CHP'nin planlarından bahsetti. Şeker Fabrikaları'nın satılmasının ardından, pancar üreticilerinin yaşadığı zorluklara dikkat çeken Köksal, özelleştirmelerin tarım sektöründeki çiftçileri zor durumda bıraktığını ifade etti. CHP Milletvekili, yeniden Şeker Fabrikası'nın devletin mülkiyetine geçeceğini ve küspe üretiminin yeniden canlanacağını söyledi. Köksal ayrıca, yerli üretimi teşvik ederek yem fiyatlarının düşürüleceğini ve tarımsal faaliyetlerden dolayı yüksek maliyetlerle mücadele eden çiftçilerin ekonomik sorunlarına çözüm bulunacağını söyledi.