Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde düzenlenen atletizm müsabakaları, açılış seremonisiyle birlikte atletizm pistinde başladı. Okul Sporları faaliyet programında yer alan bu müsabakalara, 13 ilin 49 takımı ve 500 sporcusu katılıyor. Yarışmalar çeşitli branşlarda gerçekleşiyor. Koşu, fırlatma topu, uzun atlama, cirit atma, gülle atma ve yüksek atlama gibi müsabaka kategorileri mevcut.

Bugün yapılan müsabakaların heyecan dolu geçmesiyle yarın final müsabakalarına başlanacak. Bugünkü müsabakalar sonucunda dereceye giren takımlar ve sporcular madalyalarını aldılar. Kazanan takımlar ve sporcular, final müsabakalarında tecrübe kazanmak için yarışmaya hak kazandılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, grup müsabakalarının Afyonkarahisar ilinde düzenleniyor olmasından dolayı memnuniyetini ifade etti. İl Müdürü, müsabakalara katılan sporcu ve takımlara başarılar diledi.