Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü19 Eylül Gaziler Günü

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın desteğiyle depremzedelerin yaralarını sarmaya yönelik bir proje hayata geçirildi. Hatay Kırıkhan'da yer alan "Kadınana Çarşısı" projesi, özellikle kadın esnafların faydalanması amaçlanıyor. Konteynerlerden oluşan bir çarşı yapımı için verilen talimatın ardından, projenin tamamlanması yaklaşık bir ay sürdü. Kadın esnafların depresif süreçlerinde bir nebze de olsa rahatlamasını uman Vali Yiğitbaşı, tamamlanan projenin hayırlı olmasını diledi.

Projenin hayata geçirilmesi için beş adet tır ve bir adet vinç bölgeye getirildi. Konteynerlerin kurulumu için de Afyon İl Özel İdaresi personellerinden yardım alındı. Elektrik, tabela ve alt yapı işleri de yine Afyonkarahisar Valiliği tarafından yaptırıldı.

Vali Yiğitbaşı, bölgedeki kadınların yaşadığı zorlu süreçte nefes almalarını sağlamak adına "Kadınana Çarşısı" projesini hayata geçirmiş oldu. İşletmenin faaliyete geçmesiyle birlikte, Kırıkhan ilçesindeki tüm vatandaşların yararlanması hedefleniyor.