Gözden kaçırmayın

2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bugün bölge genelinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. Özellikle öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve Uşak civarlarında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bu yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında belirgin bir değişiklik öngörülmüyor. Rüzgarın ise kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Afyonkarahisar ilçeleri genelinde ise hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. Bazı ilçelerde yerel olarak kuvvetli yağışlar beklenirken, bu ilçeler Arasında Afyonkarahisar merkez, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Emirdağ, Hocalar, İscehisar, İhsaniye, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ve Sultandağı yer alıyor. Ancak Başmakçı, Dazkırı ve Dinar ilçelerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava durumu bekleniyor.

Hava sıcaklıkları 17 ile 21 derece arasında değişecek. En yüksek sıcaklık Başmakçı, Dazkırı ve Dinar ilçelerinde 21 derece beklenirken, en düşük sıcaklık ise Bayat, Hocalar, Kızılören ve Sinanpaşa ilçelerinde 17 derece olarak öngörülüyor.

Afyonkarahisar ve çevresinde yaşayanlar, özellikle sağanak yağışın etkili olacağı ilçelerde tedbirli olmalılar.