Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Mehmet Taytak, Bolvadin, Çobanlar ve Işıklar'da seçim çalışmalarına devam etti. Taytak, seçimlerde Cumhur İttifakı'nın 6-0 galip geleceğini iddia etti. Işıklar Kasabası'nda yüzlerce vatandaşın alkışları ve "Bozkurt Taytak" sloganları ile karşılandı.

Seçimlere az bir süre kala Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Bolvadin ilçesinde başladı. İlçede kapı kapı dolaşarak herkesi ziyaret eden Taytak, her yerde büyük destek gördü. Kendi memleketi olan Bolvadin'den tam destek aldı.

Çobanlar ilçesindeki seçim çalışmalarına da devam eden Taytak, vatandaşlar tarafından ilçe meydanında karşılandı. Taytak ile birlikte tokalaşan Çobanlılar, hatıra fotoğrafı çektirdi. Taytak, Çobanlar halkının desteği için teşekkürlerini ileterek, Cumhur İttifakı'nın seçimlerden galip geleceğine dair inancını dile getirdi.

Akşam saatlerinde Işıklar Kasabası'na giden Taytak, yüzlerce vatandaşın alkışları ve "Bozkurt Taytak" sloganları ile karşılandı. Taytak'a Belediye Başkanı Erol Özağıl da teşekkür etti. Başkan Özağıl, MHP'nin Işıklar'dan 3 milletvekili çıkaracağına inandığını ifade etti. Işıklar halkının coşkusu ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne verdiği destekleri için teşekkür eden MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ise 14 Mayıs'ta zaferin Milliyetçi Hareket Partisi'nin olacağını söyledi.

Işıklar halkına seslenen Taytak, seçimlerde Cumhur İttifakı'nın galip geleceğine inandığını belirterek, atalarımızdan aldığımız toprakları evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye olarak bırakmak gerektiğini vurguladı. Taytak, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceklerini açıkladı ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek için çağrı yaptı.